• ΑΡΧΙΚΗ

Στο Ολυμπιακό στάδιο Γαλατσίου, το Παγκόσμιο συνέδριο WKF

Στο Ολυμπιακό στάδιο Γαλατσίου, θα διεξαχθεί το 18ο Παγκόσμιο Συνέδριο Πολεμικών τεχνών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας World Kobudo Federation WKF, με την συνεργασία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαίδευσης Τεχνών Αυτοάμυνας Π.Ο.Ε.Τ.Α

Υπογράφηκε σήμερα 17-2-2016 το σχετικό συμβόλαιο, στο Δήμο Γαλατσίου, παρουσία του Δημάρχου και του Προέδρου της ΠΟΕΤΑ Μιχάλη Κοσσυβάκη.

Η διοργάνωση τελείται υπό την Αιγίδα του Δήμου Γαλατσίου!

Ετοιμαστείτε, για την μεγαλύτερη διοργάνωση Πολεμικών τεχνών, που έχει φιλοξενηθεί στην χώρα μας.

Το επίσημο promo clip του Παγκόσμιου Συνεδρίου 2018

Στα πλαίσια του Κobudomania (Επιδείξεις Πολεμικών Τεχνών) στο 17ο Παγκόσμιο Συνέδριο Πολεμικών Τεχνών της WKF που διοργανώθηκε από 6 έως 8 Μαϊου 2016, στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης / ΗΠΑ, έγινε η επίσημη παρουσίαση του πρώτου promo clip για το 18ο Παγκόσμιο συνέδριο, που θα διεχαχθεί στην Αθήνα, από 4 έως 6 Μαϊου 2018.

Η 8λεπτη παρουσίαση ενθουσίασε τους 1000 και πλέον θεατές, οι οποίοι χειροκροτούσαν σχεδόν σε όλη την διάρκεια της προβολής

Επίσημη δημοσίευση του poster και website του Συνεδρίου - Ελληνική έκδοση

2ο Δελτίο τύπου (30-3-2016)
Eτοιμα, το πρώτο poster και το website του 18ου Παγκόσμιου συνεδρίου!

Αν και η μεγάλη αυτή παγκόσμια διοργάνωση, είναι προγραμματισμένη για το 2018, η οργανωτική επιτροπή, κινείται απίστευτα γρήγορα, και ήδη έχει ετοιμάσει το πρώτο επίσημο poster και ειδικό ιστοχώρο για την εκδήλωση!

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου, Master Μιχάλης Κοσσυβάκης, μας εξηγεί:

Oι λόγοι που κινούμαστε με τόσο ταχείς ρυθμούς, πέρα από το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα και υπευθυνότητα ένα event με τόσο μεγάλο οργανωτικό όγκο και σημαντική ιστορία, είναι πως

Α. Το πόστερ θα τυπωθεί σε γιγαντοαφίσα και θα εμφανιστεί επίσημα στη Νέα Υόρκη που τελείται το 17Ο Παγκόσμιο συνέδριο από 6 έως 8 Μαϊου 2018. Για το σκοπό αυτό ήδη έχουμε ετοιμάσει και άλλο διαφημιστικό υλικό (φυλλάδια, αφίσες, κάρτες, μπλουζάκια κλπ), ενώ το πρώτο επίσημο promo clip είναι στη διαδικασία του μοντάζ και σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί.

Β. Η επιδίωξή μας, είναι να φέρουμε στην εκδήλωση, όχι μόνο πολλούς, αλλά και μεγάλους χορηγούς, ώστε αφενός να καλυφθεί μέρος του πολύ μεγάλου κόστους, αφετέρου να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ποιοτικές και πολυτελείς παροχές στους εκατοντάδες συμμετέχοντες που θα έρθουν από 35 και πλέον κράτη.

Επιπλέον πιστεύω, πως η αίγλη που θα προστεθεί από την εμπλοκή μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών με τις πολεμικές τέχνες, μόνο όφελος μπορεί να προσδώσει στον χώρο μας.

Εχω κάνει αρκετές διεθνής διοργανώσεις, οι οποίες πέρα από τις καινοτομίες που παρουσίασαν, όλες έχουν στεφθεί με επιτυχία. Γνωρίζω καλά πως πριν από οτιδήποτε άλλο, η προετοιμασία είναι το κλειδί για την επίτευξη μεγάλων στόχων.

Στην Οργανωτική επιτροπή, τα μέλη όσο και οι συνεργάτες που επέλεξα είναι πολύ έμπειροι στους τομείς τους. Είμαι αισιόδοξος πως η προσπάθεια όλων μας, θα αποδώσει σπουδαίους καρπούς.

Στο πρώτο πόστερ το οποίο θα παραμείνει το κεντρικό, ο στόχος μας είναι να τονιστεί το Ελληνικό στοιχείο. Τόσο με την σημαία μας και τον Παρθενώνα, όσο και με τον πολεμιστή. Πρέπει εδώ να υπογραμμίσω, πως θα δώσουμε σημαντικό βάρος στην προβολή της Ελλάδας και της Αθήνας, σε οτιδήποτε σχετίζετε με το Παγκόσμιο συνέδριο.

Λόγω της διοργάνωσης του 17ου συνεδρίου που βρίσκεται σε εξέλιξη, προς το παρόν παρουσιάζουμε μόνο την Ελληνική εκδοχή των ενεργειών μας. Από 6 Μαϊου 2016, η Αγγλική θα πρωταγωνιστεί σε περισσότερα από 40 κράτη, και έπεται συνέχεια η οποία θα είναι συναρπαστική.

Επισκεφθείτε τον επίσημο ιστοχώρο του 18ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Πολεμικών Τεχνών WKF, στο www.wkf2018greece.com και την επίσημη σελίδα στο facebook www.facebook.com/WKF2018Greece/

Για οποιαδήποτε πληροφορία ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αποστείλει e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το 18ο Παγκόσμιο Συνέδριο της WKF στην Αθήνα το 2018!

Αγαπητή/έ επισκέπτρια/η του ιστοχώρου μας,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαίδευσης Τεχνών Αυτοάμυνας - Π.Ο.Ε.Τ.Α, βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη και τιμητική θέση να σας ανακοινώσει επίσημα, την ουσιαστική της εμπλοκή στην διοργάνωση του 18ου παγκόσμιου συνεδρίου Πολεμικών Τεχνών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας World Kobudo Federation - WKF, το οποίο θα διοργανωθεί στις 4-5 και 6 Μαϊου 2018 στην Αθήνα!


(Δείτε την επίσημη σελίδα του 18ου Παγκόσμιου Συνεδρίου στο facebook, κλικ ΕΔΩ)

Η εμπιστοσύνη από μια Παγκόσμια Ομοσπονδία, του κύρους και της 25χρονης ιστορίας της WKF, προς το πρόσωπο του Προέδρου μας, καθώς και η ανάθεση της μεγαλύτερης και παλαιότερης διεθνούς εκδήλωσής της, που είναι το Παγκόσμιο συνέδριό της, το οποίο τελείται από το 1993, μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια, και παράλληλα μας ενισχύει το βαθύ αίσθημα ευθύνης με το οποίο αντιμετωπίζουμε τον χώρο των Πολεμικών τεχνών.

Το 18ο Παγκόσμιο Συνέδριο Πολεμικών Τεχνών, θα περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων:

  • Πάνω από 150 σεμινάρια πολλών και διαφορετικών στυλ στη διάρκεια του τριημέρου, από 70 και πλέον διεθνώς καταξιωμένους Grand Masters, Masters και Παγκόσμιους πρωταθλητές από το εξωτερικό και 12 από την Ελλάδα.
  • 6 ειδικά σεμινάρια (2 ανά ημέρα) από Παγκόσμιους Πρωταθλητές του Κick Boxing, MMA, Karate κλπ.
  • Διεθνές Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών (Σάββατο 5 Μαϊου)
  • Διεθνείς διαγωνισμούς, σε φόρμες, σπασίματα και τεχνικές Αυτοάμυνας (Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Μαϊου)
  • Και πολλά πολλά ακόμα!

Μείνετε συντονισμένοι…

Πολλά, προς όφελος του χώρου των Πολεμικών Τεχνών θα συμβούν.

Σας καλούμε στον ειδικό ιστοχώρο που δημιουργήσαμε για το Παγκόσμιο Συνέδριο (κλικ ΕΔΩ), καθώς και οι επίσημες σελίδες του, στο facebook (κλικ ΕΔΩ) και στο twitter (κλικ ΕΔΩ).