Χαιρετισμός Προέδρου Π.Ο.Ε.Τ.Α.

Αγαπητές φίλες και φίλοι επισκέπτες,


με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στον επίσημο δικτυακό τόπο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαίδευσης Τεχνών Αυτοάμυνας – Π.Ο.Ε.Τ.Α.

KOSSIVAKIS DSΑνταποκρινόμενοι άμεσα στις επιταγές της νέας τεχνολογίας, δημιουργήθηκε από την Ομοσπονδίας μας αυτός ο ιστότοπος, ένα εύχρηστο και φιλόξενο περιβάλλον, με στόχο την ενημέρωση των μελών μας, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου για την λειτουργία της, καθώς και για τρέχοντα θέματα που αφορούν δραστηριότητες των Πολεμικών Τεχνών και της Αυτοάμυνας.

Η εποχή μας απαιτεί επικοινωνία, ενημέρωση και διαρκή πληροφόρηση. Δεχόμενοι τις απαιτήσεις και τηρώντας τις αρχές μας, μέσα σε μια συνεχώς εξελισσόμενη κοινωνία, σας ευχόμαστε καλή περιήγηση στον ιστοχώρο μας.

Ζητούμε από εσάς, να είστε οι αυστηροί κριτές της προσπάθειάς μας, ελπίζοντας ότι η κίνησή μας αυτή θα αγκαλιαστεί από τα μέλη και τους φίλους μας, ζητώντας την υποστήριξη σας, προκειμένου να μπορέσουμε αποτελεσματικότερα να ανταποκριθούμε στο έργο που έχουμε να επιτελέσουμε και δεν είναι άλλο από την προβολή, προώθηση, ανάπτυξη, διεύρυνση και θεμελίωση της μαχητικής πλευράς των Πολεμικών Τεχνών που είναι η ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ.

Η Π.Ο.Ε.Τ.Α στην μόλις 3μηνη υπόσταση της, μέσα από συνεχή σχεδιασμό και δραστική προσπάθεια, κατόρθωσε να παρουσιάσει μια δυναμική πορεία ανάπτυξης, και μέσα από την αποτελεσματικότητα – καινοτομία και επιτυχία των δράσεών της, να κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών συναδέλφων που μας τιμούν με την συμμετοχή τους ως μέλη ή υποστηρικτές, και ταυτόχρονα να κεντρίσει το ενδιαφέρον περισσότερων. Τους ευχαριστούμε θερμά γι΄αυτό.

Πιστεύουμε ότι η συνεχής και αέναη προσπάθειά μας πρέπει να είναι και να στοχεύει στην πρωτοπορία, όχι μόνο των ποσοτικών μεγεθών, αλλά κυρίως των ποιοτικών. Και αυτό αποτελεί δέσμευσή μας.

Η Π.Ο.Ε.Τ.Α οικοδομήθηκε πάνω στην αγάπη και αφοσίωση προς τις Πολεμικές Τέχνες, και για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε και αναπτύσσουμε πέντε πυλώνες ύπαρξης και δράσης.

Α. Η Ομοσπονδία είναι τα μέλη της. Πρώτιστη μέριμνα της Ομοσπονδίας μας, είναι η προβολή των μελών μας και του έργου τους.
Β. Μεγάλες και πολλές ποιοτικές διοργανώσεις κάθε είδους, σε όλη την επικράτεια, με κύριο σκοπό και στόχο την προαγωγή, ανάπτυξη και αναβάθμιση της Αυτοάμυνας.
Γ. Την προώθηση και εδραίωση, εν τοις πράγμασι, ενός ΜΗ δογματικού περιβάλλοντος όπου όλες οι τεχνοτροπίες θα συμμετέχουν και θα παρουσιάζονται ισότιμα.
Δ. Πολεμικές Τέχνες – ΟΧΙ Αθλημα. Η Π.Ο.Ε.Τ.Α είναι η μόνη Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών που δεν έχει Αθλητικό χαρακτήρα ως νομικό πρόσωπο.
Ε. Ορεξη για δουλειά, στην ΠΡΑΞΗ!

Ο νεωτερισμός, οι σύγχρονες αντιλήψεις μας και το πάθος μας, σε συνδυασμό με την γνώση και εμπειρία μας που μετουσιώνεται σε συνεχές έργο, δίνουν άριστες προοπτικές στα μέλη μας, ώστε να συμβάλλουν αποφασιστικά στην βελτίωση του όρου και της έννοιας Αυτοάμυνα, καθιστώντας τους έτοιμους να ανταποκριθούν και να αντεπεξέλθουν στις νέες απαιτήσεις, νέες προκλήσεις και νέες προοπτικές που καθημερινά ανοίγονται στις Πολεμικές Τέχνες.

Η Π.Ο.Ε.Τ.Α, είναι μια δημοκρατική και ανοιχτή Ομοσπονδία, είναι χώρος που τα μέλη μας συμμετέχουν σ΄ όλες τις λειτουργίες της, με αίσθημα προσωπικής και συλλογικής ευθύνης, με σεβασμό και αποδοχή στην διαφορετικότητα των τεχνοτροπιών, και της ποικιλίας τους σε στοχαστικούς και φιλοσοφικούς ορισμούς, στις μικρές ή μεγάλες ανομοιότητες ή αντιθέσεις που υπάρχουν μεταξύ τους.

Ο επίσημος ιστοχώρος μας, είναι χώρος ελεύθερης διακίνησης ιδεών, καλλιέργειας πολυφωνίας και ανάπτυξης κριτικής και αναλυτικής σκέψης.
Κλείνοντας το σύντομο αυτόν χαιρετισμό, σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τον ιστοχώρο μας, και ευχόμαστε οι σελίδες του, αλλά και η Ομοσπονδία μας, να αποβούν χρήσιμα, με λειτουργικότητα και αλληλεπίδραση.

Προσηλωμένοι με συνέπεια στο όραμα και στην αποστολή μας, συνεχίζουμε την συνεχή, σταθερή και έντονη δραστηριότητά μας, καθώς και την ανάληψη κάθε δυνατής πρωτοβουλίας ώστε να αποτελέσουμε μοχλό ανάπτυξης της Αυτοάμυνας.


Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της Π.Ο.Ε.Τ.Α
Μιχάλης Κοσσυβάκης
.