Σε αυτή την ενότητα, θα παρουσιάζονται τα νέα των μελών και των υποστηρικτών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαίδευσης Τεχνών Αυτοάμυνας - Π.Ο.Ε.Τ.Α

(Στην πρώτη φάση δοκιμής του ιστοχώρου μας, έκαστος των δύο κατηγοριών, μπορεί να αποστέλει μέσω e-mail, έως 4 νέα ανά μήνα, που αφορούν την οποιαδήποτε δραστηριότητα τους)


3o Aνοιχτό σεμινάριο "Μαχαίρι", μόνο για Εκπαιδευτές και βοηθούς

Φίλε συνάδελφε,
Αγαπητέ σπουδαστή και σπουδάστρια των Πολεμικών τεχνών και των Μαχητικών σπορ, που βρίσκεσαι σε προχωρημένο στάδιο της εκπαίδευσης σου...

Εχω την τιμή να σου απευθύνω πρόσκληση για την συμμετοχή σου, στο 3ο Ανοιχτό σεμινάριο χρήσης και αντιμετώπισης του Μαχαιριού, με βάση τις Φιλιππινέζικες Πολεμικές Τέχνες, (ευρύτερα γνωστές ως Εskrima - Kali - Arnis)

Το σεμινάριο είναι Ανοιχτό για όλα τα στυλ και τεχνοτροπίες, και απευθύνεται ΜΟΝΟ σε Εκπαιδευτές και βοηθούς Πολεμικών τεχνών και Μαχητικών Αθλημάτων.

Σκοπός του σεμιναρίου, είναι η έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση και επιμόρφωση στα σύγχρονα δεδομένα και στις εξελίξεις στον τομέα της εξειδίκευσης στην μάχιμη εφαρμογή και χρήση του μαχαιριού και της ΑΟΠΛΗΣ αντιμετώπισης του, μέσα από το εξειδικευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης του FCS Greece.

Γνωρίζεις καλά ότι το συγκεκριμένο τμήμα της εκπαίδευσης στις Πολεμικές τέχνες (μάχη με μαχαίρι και τρόποι άοπλης αντιμετώπισης του) απαιτεί και προϋποθέτει την προσέγγιση με την πρέπουσα σοβαρότητα, βαρύτητα και υπευθυνότητα και ότι είναι ένας πολύ δύσκολος και διαρκώς εξελισσόμενος τομέας που αξιώνει μεγάλη εμπειρία αλλά και εκτεταμένη εξειδίκευση που πρέπει συνεχώς να διευρύνεται και να επεκτείνεται.

Στο FCS Greece είμαστε σίγουροι ότι τέτοιες μορφές επικοινωνίας, συντελούν αποφασιστικά στην διακίνηση της γνώσης και αποτελούν όχημα μεταφοράς νέων ιδεών και σύγχρονης αντίληψης, ώστε να βελτιώνεται το γνωσιολογικό επίπεδο των εκπαιδευτών δασκάλων - προπονητών που δραστηριοποιούνται με τις Πολεμικές τέχνες.

Ο σχεδιασμός και η δομή του σεμιναρίου ακολουθούν τα πιο υψηλά διεθνή πρότυπα και αποτελούν μια ποιοτική και υπεύθυνη πρόταση για ανανέωση και αναβάθμιση της γνώσης και των ιδεών, καθώς και για ασφαλείς και σωστές μεθόδους διδασκαλίας σε ένα ευρύ φάσμα του συγκεκριμένου αντικειμένου.

Θα παρουσιαστούν και θα διδαχθούν πλήρως και αναλυτικά σύγχρονες τεχνικές, αρχές και μέθοδοι, στην ένοπλη χρήση και στην άοπλη αντιμετώπιση του μαχαιριού, τόσο για τον feeder (τροφοδότη) όσο και για τον receiver (παραλήπτη), για την θεωρητική και πρακτική τεκμηρίωση τους...

Διάρκεια Σεμιναρίου: 4 ώρες +
12:00 - 16:00

Τόπος διεξαγωγής: Nιρβάνα 34 - Κάτω Πατήσια / Αθήνα

Θεματικές ενότητες του σεμιναρίου:
Μάχιμη χρήση και εφαρμογή του Μαχαιριού
ΑΟΠΛΗ αντιμετώπισή του

Κόστος συμμετοχής:
30 ευρώ
(20 ευρώ για τα μέλη του FCS GREECE)

Eιδικό δίπλωμα συμμετοχής για όλους τους συμμετέχοντες

Τηλ: 211.21.36.521
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://www.fcsgreece.net/


https://www.facebook.com/fcsGreece/

Το σεμινάριο τελείται υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαίδευσης Τεχνών Αυτοάμυνας - Π.Ο.Ε.Τ.Α.

Aνοιχτό Σεμινάριο Ενοπλης μάχης FCS GREECE

Το Ελληνικό δίκτυο της World Jiu Jitsu Federation, διοργανώνει σεμινάριο ένοπλης μάχης (Χρήση και εφαρμογή του μαχαιριού και του Ραβδιού και ΑΟΠΛΗ αντιμετώπισή τους) στο εξειδικευμένο πρόγραμμα FCS GREECE, με εισηγητή τον Μaster Μιχάλη Κοσσυβάκη.

Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016, από 16:00 έως 19:00, στο Cross Gym Piraeus, Λουκά Ράλλη 89, Πειραιάς κοντά στο ΠΑ.ΠΕΙ.

Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / 6976.142.172 Μ. Κοσσυβάκης / 6947.912.702 Ν. Λυκιαρδόπουλος
Εισαγωγικό ανοιχτό Σεμινάριο "Εύαθλον Παγκράτιο"

EVATHLON PAGKRATIOΕΥΑΘΛΟΝ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ 

Τεχνικη — Φιλοσοφια — Ιστορια
Κινημα ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ στην υπηρεσια της Αυτοαμυνας

Υπο την αιγιδα της Ελληνικης Ομοσπονδιας Εκπαιδευσης Τεχνων Αυτοαμυνας ( ΠΟΕΤΑ).

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στην αίθουσα 11 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / 6946.508.570

20η σχολή Εκπαιδευτών FCS GREECE

Άρθρο

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και διάδοσης των Φιλιππινέζικων Πολεμικών και της εξειδικευμένης Αυτοάμυνας στην Ελλάδα, το FCS GREECE προκηρύσσει την 20η σχολή Εκπαιδευτών.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Α. Διάρκεια σπουδών
Ο πρώτος κύκλος της σχολής ορίζεται σε 8 ημέρες (Κυριακές) και το σύνολο ωρών εκπαίδευσης σε 40 ώρες (5 ώρες ανά μάθημα).

Β. Τόπος διεξαγωγής
Η σχολή θα διεξαχθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Κάτω Πατήσια - οδός Νιρβάνα 34. (Πολύ κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό Κάτω Πατήσια - Εύκολη πρόσβαση από Εθνική οδό - ύψος 3 γέφυρες και από Αχαρνών)

Γ. Πιστοποίηση βαθμού
Ο βαθμός των επιτυχόντων θα επικυρωθεί από τα διπλώματα του FCS Greece Οrganization, πιστοποιημένα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία W.A.K.E.S (World Arnis Kali Eskrima Federation) και ανάλογου διπλώματος, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό FMA BROTHERHOOD. Ειδικό Δίπλωμα Αδειας Διδασκαλίας)

Δ. Η σχολή εκπαιδευτών, γίνεται υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαίδευσης τεχνών Αυτοάμυνας (Π.Ο.Ε.Τ.Α), η οποία είναι η μοναδική ΜΗ αθλητική Ομοσπονδία Πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα.

Ε. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν
• Όλοι οι εκπαιδευτές που διατηρούν δική τους σχολή πολεμικών τεχνών, ή δικό τους τμήμα σε σχολές ή γυμναστήρια, ανεξαρτήτως βαθμού που κατέχουν και τέχνης που διδάσκουν.

• Όλοι οι προπονητές που είναι υπεύθυνοι σε συλλόγους μαχητικών σπορ, σχολές ή γυμναστήρια ανεξαρτήτως βαθμού που κατέχουν και αθλήματος που εξασκούν.

• Ο κάθε σπουδαστής / σπουδάστρια, αθλητής / αθλήτρια, άνω των 23 ετών, που έχει εμπειρία και ενεργή συμμετοχή τουλάχιστον 3 χρόνια σε οποιαδήποτε Πολεμική τέχνη ή 4 χρόνια σε οποιοδήποτε μαχητικό σπορ.

Ζ. Η σχολή απευθύνεται σε
• Oσους και όσες νοιώθουν ότι πρεσβεύουν και ακολουθούν μια πορεία αδιάκοπης διαδικασίας μάθησης και αναζήτησης της χρήσιμης γνώσης και της σωστής ενημέρωσης από όποια τεχνοτροπία και αν προέρχεται χωρίς κανένα «σύμπλεγμα, περιορισμό και προκατάληψη.

• Όσους και όσες οι λέξεις Πρακτικό, Ρεαλιστικό, Λειτουργικό, Χρήσιμο, Αποτελεσματικό, Εφαρμόσιμο, Ουσιαστικό και οι έννοιες τους καθοδηγούν τον δρόμο τους στις Πολεμικές τέχνες/Μαχητικά σπορ

• Όσους και όσες καταλαβαίνουν και κατανοούν ότι καμία Πολεμική τέχνη δεν μπορεί να προσφέρει τα πάντα και να καλύψει επαρκώς όλους τους τομείς και επιθυμούν να εξειδικευτούν στα συγκεκριμένα αντικείμενα από μια τέχνη που τα γνωρίζει σε βάθος και τα εξελίσσει συνεχώς.

• Όσους και όσες τους αρέσει η οπλομαχία και επιζητούν την σωστή και ουσιαστική γνώση σε οτιδήποτε αφορά το μαχαίρι / λεπίδες και ραβδί.(Χρήση ΚΑΙ αντιμετώπιση)

Η. Ημερομηνίες λειτουργίας της σχολής
Η σχολή θα ξεκινήσει την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2015.

Ο κύκλος μαθημάτων διεξάγεται Κυριακές και ώρες 12:00 με 17:00
Οι ημερομηνίες της σχολής θα καθοριστούν την πρώτη Κυριακή, λαμβάνοντας υπόψη τις αγωνιστικές και άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις των μελών της σχολής.

Θ. Εισηγητής της σχολής
O επικεφαλής εκπαιδευτής του FCS GREECE Organization, Master Μιχάλης Κοσσυβάκης
Σύντομο Βιογραφικό

................

Πληροφορίες - Προεγγραφές:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
211.21.36.521 (Kαθημερινά από 16:00 έως 22:00)
6976.142.172 (Από 13:00 έως 23:00