Και η Παγκόσμια Ομοσπονδία WJJF στο 18ο Παγκόσμιο Συνέδριο

Καλημέρα φίλες και φίλοι

Ευχάριστα νέα. Και η παγκόσμια Ομοσπονδία World Ju-jitsu Federation, θα πραγματοποιήσει την κεντρική εκδήλωση της, στο WKF - 18th World Martial Arts Convention 2018

Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τη δυναμική που αναπτύσσεται με αυτή τη συνεργασία, αλλά και το μέγεθος του παγκόσμιου συνεδρίου.

4-6 Μαΐου 2018, στο Ολυμπιακό στάδιο Γαλατσίου. Η μεγαλύτερη διοργάνωση Πολεμικών τεχνών που φιλοξένησε ποτέ, η Ελλάδα

Μείνετε συντονισμενοι. Και άλλες σημαντικές ανακοινώσεις θ' ακολουθήσουν...

Ερχεται ο νέος ιστοχώρος της Π.Ο.Ε.Τ.Α

Αγαπητές φίλες και φίλοι επισκέπτες,

με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την προετοιμασία του ΝΕΟΥ επίσημου δικτυακού τόπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαίδευσης Τεχνών Αυτοάμυνας – Π.Ο.Ε.Τ.Α.

Ανταποκρινόμενοι συνεχώς στις επιταγές της νέας τεχνολογίας, η Ομοσπονδίας μας δημιουργεί τον νέο πλήρως ανανεομένο ιστότοπος, ένα εύχρηστο και φιλόξενο περιβάλλον, με στόχο την ενημέρωση των μελών μας, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου για την λειτουργία της, καθώς και για τρέχοντα θέματα που αφορούν δραστηριότητες των Πολεμικών Τεχνών και της Αυτοάμυνας.

Εως τα μέσα Σεπτεμβρίου, θα έχει ολοκληρωθεί

Πρόγραμμα χρηματοδότησης - Οικονομικής ενίσχυσης από την WKF

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Τεχνών Αυτοάμυνας, (Π.Ο.Ε.Τ.Α) έφερε στην Ελλάδα το επαναστατικό πρόγραμμα
χρηματοδότησης και οικονομικής ενίσχυσης, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WKF, 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, δοκιμασμένο επιτυχώς ήδη σε 10 Ευρωπαϊκά κράτη, καθώς και σε ΗΠΑ και Καναδά, προσφέρει στην κάθε σχολή από 465 ευρώ μετρητά και στατιστικά μέση αύξηση των μαθητών κατά 8 (Silver /500) έως και 1575 ευρώ μετρητά και στατιστικά μέση αύξηση των μαθητών κατά 30 (Platinum /1500), συν σημαντικά δώρα όπως 4ήμερο ταξίδι για 2 άτομα στη Βαρκελώνη, δωρεάν συμμετοχή του Εκπαιδευτή αλλά και μελών του κάθε συλλόγου στο Euro Budo Festival (Μαϊος 2017) ή στο Παγκόσμιο συνέδριο 2018 και πολλά ακόμα.

Το πρόγραμμα τρέχει για διάστημα δύο μηνών, με εκκίνηση 15 Φεβρουαρίου 2017, και ο Σύλλογος έχει μηδενική δαπάνη! Δεν εκταμιεύει, ούτε 1 ευρώ.

Το πρόγραμμα παρέχεται ΜΟΝΟ στα ταμιακώς ενημερωμένα μέλη της Π.Ο.Ε.Τ.Α για το 2017

 

Η ΠΟΕΤΑ, εγκαινιάζει την επίσημη έδρα της

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαίδευσης Τεχνών Αυτοάμυνας (ΠΟΕΤΑ), πραγματοποιεί, τα εγκαίνια της επίσημης έδρας της, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19:30

Αχαρνών 315 - Κάτω Πατήσια, 1ος Οροφος. Τηλ 211.21.36.521

ΠΟΕΤΑ και 18ο Παγκόσμιο Συνέδριο Πολεμικών Τεχνών

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαίδευσης Τεχνών Αυτοάμυνας (Π.Ο.Ε.Τ.Α) θα διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο, στην διοργάνωση του 18ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Πολεμικών Τεχνών της WKF, που έχει ανατεθεί στην Αθήνα το 2018. (4 - 6 Μαϊου)

 • Αναμενόμενα κράτη: 40
 • Αναμενόμενες συμμετοχές: 2.000
 • Εισηγητές: 100 Grand Masrers - Masters - World Champions
 • Σεμινάρια:150
 • Διεθνές Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών
 • Διαγωνισμοί τεχνικών Αυτοάμυνας κ.α

ΠΟΕΤΑ = O κατάλληλος χώρος, για κάθε σύλλογο Πολεμικών Τεχνών, που εξασκεί και την Αυτοάμυνα.

Δείτε τον επίσημο ιστοχώρο του Παγκόσμιου Συνεδρίου ΕΔΩ

Η Π.Ο.Ε.Τ.Α αποκτά την έδρα της

Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαίδευσης Τεχνών Αυτοάμυνας (Π.Ο.Ε.Τ.Α) θα στεγάζεται επίσημα στη ΝΕΑ έδρα του μέλους μας, "Αθλητικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών "Πυγμή".

Πρόκειται για ένα σύγχρονο πολυχώρο, με 240m2 προποντική αίθουσα συν 90m2 κοινόχρηστων χώρων, σε μια από τις γνωστότερες λεωφόρους της Αθήνας και δίπλα σε Ηλεκτρικό σταθμό.

Σύντομα, θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες.

Στην Αθήνα, το 18ο Παγκόσμιο Συνέδριο Πολεμικών Τεχνών για το 2018!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαίδευσης τεχνών Αυτοάμυνας – Π.Ο.Ε.Τ.Α, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει επίσημα την ουσιαστική εμπλοκή της στην διοργάνωση του 18ου παγκόσμιου συνεδρίου της WKF, στις 4-5 και 6 Μαϊου 2018 της παγκόσμιας Ομοσπονδίας World Kobudo Federation - WKF, στην οποία είμαστε μέλος, και θα λάβει χώρα στην Αθήνα.


(H επίσημη σελίδα του Παγκόσμιου Συνεδρίου στο facebook - κλικ ΕΔΩ)

Η εμπιστοσύνη μιας Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πολεμικών τεχνών, του κύρους και της 25χρονης ιστορίας της WKF, προς το πρόσωπο του Προέδρου της Π.Ο.Ε.Τ.Α, και η ανάθεση της μεγαλύτερης και παλαιότερης διεθνούς εκδήλωσής της, που είναι το Παγκόσμιο συνέδριό της, το οποίο τελείται από το 1993, μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια, και παράλληλα ενισχύει το βαθύ αίσθημα ευθύνης με το οποίο η Ομοσπονδία μας αντιμετωπίζει τον χώρο των Πολεμικών τεχνών.

Το Παγκόσμιο συνέδριό της WKF, τελείται από το 1993, και λόγω της πολύ μεγάλης διοργανωτικής του δομής, από το 2002 διεξάγεται κάθε δύο χρόνια.

Το 18ο παγκόσμιο συνέδριο στην Αθήνα, μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει:

 • Πάνω από 150 σεμινάρια πολλών και διαφορετικών στυλ Πολεμικών Τεχνών και Μαχητικών Αθλημάτων, στη διάρκεια του τριημέρου, από 70 και πλέον διεθνώς καταξιωμένους Grand Masters, Masters και Παγκόσμιους πρωταθλητές από το εξωτερικό, και 12 από την Ελλάδα.
 • 6 ειδικά σεμινάρια (2 ανά ημέρα) από Παγκόσμιους Πρωταθλητές του Κick Boxing, MMA, Karate κλπ.
 • Διεθνές Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών (Σάββατο 5 Μαϊου)
 • Διεθνείς διαγωνισμούς, σε φόρμες, σπασίματα και τεχνικές Αυτοάμυνας (Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Μαϊου)
 • Και πολλά πολλά ακόμα!

Εχει πραγματοποιηθεί, στη Γαλλία (5 φορές), Αυστρία, Ελβετία, Αγγλία, ΗΠΑ και Καναδά (6 φορές), με μέσο όρο συμμετοχής τα 30 κράτη και τους 1000 ασκούμενους, ενώ το ρεκόρ της διοργάνωσης, είναι 2000 συμμετοχές!

Το 17ο παγκόσμιο συνέδριο, θα γίνει στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ (Hyatt Regency 5*) από 6 έως 8 Μαϊου 2016, και ήδη έχει 1000+ συμμετοχές από 30 κράτη και 27 πολιτείες των ΗΠΑ!

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια πολύ μεγάλη διοργάνωση, η οποία θα συμβάλει αποφασιστικά στην προβολή των Πολεμικών Τεχνών στη χώρα μας και διεθνώς.

Σας καλούμε στον ειδικό ιστοχώρο που δημιουργήσαμε για το Παγκόσμιο Συνέδριο (κλικ ΕΔΩ), καθώς και οι επίσημες σελίδες του, στο facebook (κλικ ΕΔΩ) και στο twitter (κλικ ΕΔΩ).

Π.Ο.Ε.Τ.Α = Ο κατάλληλος χώρος για κάθε Σύλλογο και εκπαιδευτή στην Ελλάδα, που εξασκεί ΚΑΙ την μαχητική πλευρά των Πολεμικών Τεχνών.


(H επίσημη ανακοίνωση της ανάληψης, από την Π.Ο.Ε.Τ.Α, στα κοινωνικά δίκτυα)


(Η επίσημη επιστολή ανάθεσης από την WKF, προς τον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε.Τ.Α)

Ετοιμα τα πρώτα customized t-shirt για τους Εκπαιδευτές

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαίδευσης Τεχνών Αυτοάμυνας - Π.Ο.Ε.Τ.Α, ανάμεσα στις παροχές προς τα μέλη της, είναι και η κατασκευή t-shrit για τον κάθε εκπαιδευτή μέλος μας ή υποστηρικτή μας, με τυπωμένο το ονοματεπώνυμό του, καθώς και τα κύρια στυλ που εξασκεί.

shirt2

Π.Ο.Ε.Τ.Α = Ο κατάλληλος χώρος για κάθε σύλλογο και εκπαιδευτή των Πολεμικών Τεχνών, που εξασκεί ΚΑΙ την μαχητική πλευρά τους.

Γίνε κι εσύ μέλος της Π.Ο.Ε.Τ.Α

Αγαπητέ συνάδελφε

Με την παρούσα επιστολή, επιθυμούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου, για να σου γνωστοποιήσουμε την δημιουργία και λειτουργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαίδευσης Πολεμικών Τεχνών - Π.Ο.Ε.Τ.Α,  η οποία είναι η μοναδική ΜΗ αθλητική Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών τεχνών από όσες υπάρχουν και δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Το μοναδικό μας αντικείμενο είναι η μαχητική πλευρά των Πολεμικών Τεχνών το οποίο είναι η ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ και ο κύριος σκοπός μας, η προβολή, προώθηση, ανάπτυξη, διεύρυνση και θεμελίωση αυτής της πλευράς, σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Η Π.Ο.Ε.Τ.Α στην μόλις 4μηνη υπόσταση της, μέσα από συνεχή σχεδιασμό και δραστική προσπάθεια, κατόρθωσε να παρουσιάσει μια δυναμική πορεία ανάπτυξης, και μέσα από την αποτελεσματικότητα – καινοτομία και επιτυχία των δράσεών της, να κερδίσει την εμπιστοσύνη 78 συλλόγων και συναδέλφων που μας τιμούν με την συμμετοχή τους ως μέλη ή υποστηρικτές, από πολλά μέρη της χώρας μας.

Η Π.Ο.Ε.Τ.Α οικοδομήθηκε πάνω στην αγάπη και αφοσίωση προς τις Πολεμικές Τέχνες, και για το λόγοαυτό δημιουργήσαμε και αναπτύσσουμε πέντε πυλώνες ύπαρξης και δράσης.

Α. Η Ομοσπονδία είναι τα μέλη της. Πρώτιστη μέριμνα της Ομοσπονδίας μας, είναι η προβολή των μελών μας και του έργου τους.

Για το λόγο αυτό, δημιουργήσαμε ήδη τον επίσημο ιστοχώρο μας, στην διεύθυνση www.self-defense.gr στον οποίο παρέχουμε τις εξής μοναδικές και πολλές δυνατότητες προβολής.

Κάθε μέλος μας ή υποστηρικτής μας, με την εγγραφή του λαμβάνει κωδικό και δημιουργεί ο ίδιος, στην ειδική κατηγορία, δική του δυναμική και πλήρως αυτοδιαχειριζόμενη σελίδα η οποία περιλαμβάνει:

1. Εικόνα προφίλ,
2. Εικόνα εξωφυλλου,
3. Στοιχεία επικοινωνίας (περιλαμβάνουν: Oνομα - Επώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο 1, τηλέφωνο 2, ιστοσελίδα, e-mail, facebook, google+, twitter, Νομό),
4. Φωτογραφίες (9),
5. Bίντεο (2),
6. Τεχνοτροπίες,
7. Περιφερειακή Ενότητα,
8. Επωνυμία,
9. Παρουσίαση Συλλόγου,
10. Ονομα - Επώνυμο Εκπαιδευτή,
11. Βιογραφικό Εκπαιδευτή,
12. Πρόγραμμα Μαθημάτων,
13. Εκδηλώσεις,
14.Παροχές,
15. Προσφορές,
16. Ειδικά Τμήματα,
17. Αγαπημένο ρητό...

Επίσης με την εγγραφή του (ή την ανανέωση της ετήσιας συνδρομής του) λαμβάνει:

 • Eπιγραφή, από τελευταίας γενιάς βινυλίου, η οποία πιστοποιεί ότι είναι μέλος της Ομοσπονδίας, για κάθε ημερολογιακό έτος, και περιλαμβάνει το σήμα του Συλλόγου

 • Customize Τ-shirt Εκπαιδευτή της Ομοσπονδίας, το οποίο περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο του Εκπαιδευτή, και τα κύρια συστήματα/τεχνοτροπίες που διδάσκει.

Β. Μεγάλες και πολλές ποιοτικές διοργανώσεις κάθε είδους, σε όλη την επικράτεια, με κύριο σκοπό και στόχο την προαγωγή, ανάπτυξη και αναβάθμιση της Αυτοάμυνας.

Ηδη έχουν διοργανωθεί υπό την αιγίδα της Π.Ο.Ε.Τ.Α, 2 συνέδρια Αυτοάμυνας (Αθήνα - Θεσσαλονίκη) και 2 συνέδρια Πολεμικών Τεχνών (Ρόδο - Κρήτη), με τη συμμετοχή 35 εισηγητών και πάνω από 380 ασκούμενους μαθητές, καθώς και ένα διεθνές σεμινάριο με τον Hansi Alain Sailly 8th Dan, ενώ ήδη έχουν δρομολογηθεί και βρίσκονται σε εξέλιξη 2 ακόμα συνέδρια (Λαμία τον Μάρτιο και Βόλο τον Απρίλιο) και ένα διεθνές σεμινάριο Αθήνα τον Mαϊο)...

Γ. Την προώθηση και εδραίωση, εν τοις πράγμασι, ενός ΜΗ δογματικού περιβάλλοντος όπου όλες οι τεχνοτροπίες θα συμμετέχουν και θα παρουσιάζονται ισότιμα.

38 διαφορετικά στυλ, έχουν συμμετάσχει ισότιμα ήδη στα συνέδρια υπό την αιγίδα μας: Αikido (2), Ninjutsu (2), Ju-Jitsu (2), Wing Chun (2), Hapkido (3), FCS GREECE, Kenpo, iCAT, Krav Maga (2), Muay Lerdrit, Pankration, Systema, Aiki-Jujutsu, Shidokan, ITF, Shotokan (2), BJJ (2), Shinkyokushin, WTF, Shaolin Kunf Fu, Tai Chi, Kick Boxing, DAS, Kick Boxing, Muay Thai (2), SST, DCS, Praying Mantis... και συνεχίζουμε

Δ. Πολεμικές Τέχνες – ΟΧΙ Αθλημα. Η Π.Ο.Ε.Τ.Α είναι η μόνη Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών που δεν έχει Αθλητικό χαρακτήρα ως νομικό πρόσωπο.

Ε. Ορεξη για δουλειά, στην ΠΡΑΞΗ!

Ο νεωτερισμός, οι σύγχρονες αντιλήψεις μας και το πάθος μας, σε συνδυασμό με την γνώση και εμπειρία μας που μετουσιώνεται σε συνεχές έργο, δίνουν άριστες προοπτικές στα μέλη μας, ώστε να συμβάλλουν αποφασιστικά στην βελτίωση του όρου και της έννοιας Αυτοάμυνα, καθιστώντας τους έτοιμους να
ανταποκριθούν και να αντεπεξέλθουν στις νέες απαιτήσεις, νέες προκλήσεις και νέες προοπτικές που

Η Π.Ο.Ε.Τ.Α, είναι μια δημοκρατική και ανοιχτή Ομοσπονδία, είναι χώρος που τα μέλη μας συμμετέχουν σ΄ όλες τις λειτουργίες της, με αίσθημα προσωπικής και συλλογικής ευθύνης, με σεβασμό και αποδοχή στην διαφορετικότητα των τεχνοτροπιών, και της ποικιλίας τους σε στοχαστικούς και φιλοσοφικούς ορισμούς,

Η εγγραφή στην Ομοσπονδία μας είναι 50 ευρώ η οποία ισχύει εφάπαξ, και η ετήσια συνδρομή είναι επίσης 50 ευρώ για ένα ημερολογιακό έτος.

Το μέλος (Αθλητικός Σύλλογος, Πολιτιστικός Σύλλογος ή Αθλητικός - Πολιτιστικός σύλλογος) λαμβάνει:

A. Πιστοποιητικό μέλους (Δίπλωμα)
Β. Customize T-shirt εκπαιδευτή, με τυπωμένο το όνοματεπώνυμο και τα στυλ του.
Γ. “Επιγραφή” Βινυλίου για τη σχολή του, που πιστοποιεί ότι είναι μέλος μας, εμπεριέχοντας το σήμα του.
Δ. Κωδικούς για την δική του δυναμική - πλήρως αυτοδιαχειριζόμενη σελίδα στον ιστοχώρο μας
Ε. Διαφημιστική προβολή μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook
Z. Δημοσίευση των δράσεων και των εκδηλώσεων του συλλόγου, στον ειδικό χώρο στο website μας

Ο υποστηρικτής (Εκπαιδευτής - Σχολάρχης που δεν έχει σύλλογο) λαμβάνει:

A. Πιστοποιητικό υποστηρικτή (Δίπλωμα)
Β. Customize T-shirt εκπαιδευτή, με τυπωμένο το όνοματεπώνυμο και τα στυλ του.
Γ. Κωδικούς για την δική του δυναμική - πλήρως αυτοδιαχειριζόμενη σελίδα στον ιστοχώρο μας
Δ. Διαφημιστική προβολή μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook
Ε. Δημοσίευση των δράσεων και των εκδηλώσεων του συλλόγου, στον ειδικό χώρο στο website μας.

Η εγγραφή στην Π.Ο.Ε.Τ.Α ΔΕΝ συσχετίζεται με κανενός είδους απαγορεύσεις (!) ή δεσμεύσεις ή περιορισμούς για το αν το μέλος μας, θα συνδέεται με άλλες Ομοσπονδίες ή προς τις δράσεις του στον χώρο των πολεμικων τεχνών.

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευσης Τεχνών ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ, είναι δευτεροβάθμιο όργανο** και δημιουργήθηκε για να ενώσει όλους τους Οργανισμούς, τους Συλλόγους, τις Σχολές, τις Εστίες εκπαίδευσης και τους Εκπαιδευτές που προωθούν την Αυτοάμυνα, ανεξαρτήτως στυλ και συστήματος που ακολουθεί ο καθένας σε μια ατμόσφαιρα αμοιβαίου σεβασμού και αποδοτικής συνεργασίας.

H Π.Ο.Ε.Τ.Α, έρχεται παραμερίζοντας πολιτικές που τόσο έχουν τραυματίσει τον χώρο των πολεμικών τεχνών, και πρακτικές που αποθαρρύνουν και πνίγουν την ανάπτυξη και την εξέλιξη τους.
Ο κινητήριος μοχλός μας είναι, να συμβάλει στην ανάπτυξη της ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, δίδοντας στα μέλη μας ιδιαίτερα προνόμια και εξαιρετικές ευκαιρίες, σε ένα ευρύ φάσμα εξυπηρέτησης, φιλοδοξώντας βάσιμα να θεμελιωθούμε στις καλύτερες ομοσπονδίες Πολεμικών τεχνών της χώρας..

Ο στόχος της Π.Ο.Ε.Τ.Α, είναι να προωθήσει την Αυτοάμυνα σε όλη την Ελληνική επικράτεια, με ένα καινοτόμο διοικητικό επίπεδο με πρωτοφανή επαγγελματική οργανωτική ανάπτυξη και δομή.

Η Π.Ο.Ε.Τ.Α είναι μια δημοκρατική Ομοσπονδία και σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της, ή υποστηρικτής της, ανεξάρτητα από την τέχνη, στυλ ή σύστημα που ασκείτε.

Εκ μέρους του Δ.Σ
Μιχάλης Κοσσυβάκης,
Πρόεδρος